Stichting Thuishuis

Met een bevlogen directie, een leuk team en enthousiaste ondernemers wil dit bestuur graag samen blijven optrekken en mee met de tijd. 

Wat is Stichting Thuishuis?

Stichting Thuishuis is een franchiseorganisatie waarbij alle Thuishuizen zijn aangesloten. Als organisatie houdt ze toezicht op de kwaliteit van de kinderopvang en ondersteunt de eigenaren van de Thuishuizen bij hun werk. Dat doet ze o.a. door het bijhouden van wet- en regelgeving, contactdagen, huisbezoeken, bijscholing, pedagogische ondersteuning en hulp bij allerhande vragen en kwesties.

Gastouderopvang

Voor de Thuishuis gastouder locaties is Stichting Thuishuis het gastouderbureau. Jaarlijks wordt door de GGD gecontroleerd of Stichting Thuishuis aan alle eisen voldoet die de wet kinderopvang stelt aan een gastouderbureau. Op de website van het LRKP kunt u het registratienummer vinden en de inspectierapporten van de GGD.

Werkgebied

Thuishuizen kun je vinden in Friesland, Groningen, Drenthe en de kop van Overijssel.

Bestuur Stichting Thuishuis

Het bestuur van Stichting Thuishuis bestaat uit Joost van Buiten, Anita de Hoop, Maud Diemer en Martin van de Wardt-Olde Riekerink. Ze leveren ieder vanuit hun eigen vakgebied een bijdrage aan het succes van Thuishuis.  

Joost van Buiten
Joost van Buiten
Anita de Hoop
Anita de Hoop
Maud Diemer
Maud Diemer
Martin van de Wardt-Olde Riekerink
Martin van de Wardt-Olde Riekerink

Joost: "We willen deze vrouwen met hun mooie kleinschalige kinderopvang op prachtige locaties graag stimuleren nog meer ondernemer en ondernemend te worden.

Anita: "Het is mijn overtuiging dat kleinschalige kinderopvang door betrokken en gepassioneerde ondernemers een waarborg is voor goede kwaliteit. Daar draag ik graag een steentje aan bij."

Maud: " Mooi dat juist in gebieden waar weinig werkgelegenheid is, ondernemende vrouwen van hun passie hun werk kunnen maken. En hun bedrijf."

Martin: "Een eigen invulling geven aan opvoeding, je persoonlijkheid door laten klinken in je werk, een voorbeeld zijn voor anderen. Dat is wat Thuishuis uitstraalt."