Thuishuis op Werkfestival

23 aug 2018

Een festival waar het zoeken naar werk geen opgave, maar een feest is! Daar willen wij natuurlijk bij zijn. Want een volgende stap in je loopbaan hoeft net per definitie een andere werkgever te betekenen, wie weet droom je wel van een eigen bedrijf.

Thuishuis op Werkfestival

Het Werkfestival vindt plaats op woensdag 31 oktober van 10.00 – 20.00 uur voormalig Suikerunie terrein in Groningen. Het is geen standaard banenbeurs met stands, mannen in pakken en folders, maar een bannervrij festival waar het bruist van de energie en van alles te beleven en ervaren is!
Denk aan foodtrucks, live muziek, workshops, entertainment en een super strakke programmering rondom de actualiteit van werkend Noord Nederland.

Om het aanbod zo overzichtelijk mogelijk te maken wordt het festivalterrein opgedeeld in kansberoepen pleinen. Bezoekers worden hier uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan, ervaringen op te doen en buiten de gebaande paden op ontdekking uit te gaan.

Het Werkfestival is voor alle inwoners van de provincie Groningen en de kop van Drenthe die op zoek zijn naar werk of zich willen oriënteren op ander werk.