Thuishuis It Boefke genomineerd beste kinderopvang van Friesland

6 sep 2018

Thuishuis It Boefke in De Westereen is genomineerd voor de jaarlijkse Kinderopvang Award. Deze nominatie is gebaseerd op de meningen van ouders. De Kinderopvang Awards worden op 14 september uitgereikt tijdens de vierde editie van de Kinderopvang Inspiratiedag in De Apenheul.

Thuishuis It Boefke genomineerd beste kinderopvang van Friesland

Zo schreven ouders over It Boefke: “Bij It Boefke is ieder kind uniek. Mijn kind gaat er met veel plezier naar toe.” en “Een fantastische plek met een mooie buitenruimte er worden super leuke activiteiten georganiseerd, zowel voor de kinderopvang als de BSO”.

Thuishuis It Boefke is aangesloten bij Stichting Thuishuis. Een Thuishuis biedt kleinschalige kinderopvang waarbij de eigenaar altijd de leidster van het Thuishuis is. In Noord-Nederland zijn 41 Thuishuizen gevestigd. Ook Thuishuis Klein is fijn in Adorp deed mee aan de verkiezing maar viel ondanks de positieve beoordelingen buiten de boot bij de nominaties.

Hoewel de zeer positieve beoordelingen van ouders voor zich spreken wacht Tineke Spoelstra, eigenaresse en leidster van Thuishuis It Boefke de prijsuitreiking in spanning af.

Thuishuis De Lytse Haskes in Oudehaske heeft in 2017 de Kinderopvang Award gewonnen voor de beste kinderopvanglocatie in Friesland.