Thuishuis De Lytse Haskes beste kinderopvang Friesland

15 jun 2017

Thuishuis wint Kinderopvang Award 2017
Thuishuis De Lytse Haskes beste kinderopvang Friesland

Thuishuis De Lytse Haskes in Oudehaske heeft de Kinderopvang Award gewonnen voor de beste kinderopvanglocatie in Friesland. Deze award is gebaseerd op de meningen van ouders. Waar het gemiddelde cijfer landelijk op een 8.9 uitkwam, scoorde thuishuis De Lytse Haskes een 9,7. De Kinderopvang Award is op 15 juni uitgereikt tijdens de Opiness Kinderopvang Inspiratiedag in Ede.

Eigenaresse Stien Ploegstra is erg blij met deze waardering van de ouders. De prijs is een prachtig compliment voor haar enthousiasme en inzet. Ouders roemen niet alleen de locatie: een boerderij met veel buitenruimte maar ook het deskundige team De Lytse Haskes.

Naast Thuishuis Lytse Haskes was ook Thuishuis It Boefke genomineerd voor de beste kinderopvang van Nederland en de beste kinderopvang van Friesland. It Boefke viel helaas net niet in de prijzen. It Boefke kan met opgeheven hoofd terugkeren naar Friesland want het werk van leidster en eigenaresse Tineke Spoelstra werd door ouders beoordeeld met een prachtige 9,7.

Over Thuishuis De Lytse Haskes zeiden ouders het volgende: “Een fantastische plek op de boerderij, heerlijk om buiten te spelen, leuke omgang met dieren, mooie schuurspeelplek bij slecht weer. Lieve en ervaren dames die alles uit de kast halen om er een leuke (opvang) dag van te maken. Wij voelen ons zeer op ons gemak en welkom als ouders!”.