U bent hier: Home / Over Thuishuis / Stichting Thuishuis

Stichting Thuishuis

Wat is Stichting Thuishuis?kinderopvang starten

Stichting Thuishuis is een franchiseorganisatie waarbij alle Thuishuizen zijn aangesloten. Als organisatie houdt ze toezicht op de kwaliteit van de kinderopvang en ondersteunt de eigenaren van de Thuishuizen bij hun werk. Dat doet ze o.a. door het bijhouden van wet- en regelgeving, contactdagen, huisbezoeken, bijscholing, pedagogische ondersteuning en hulp bij allerhande vragen en kwesties.

GGD controle

Voor de Thuishuizen gastouderopvang is Stichting Thuishuis het gastouderbureau. Jaarlijks wordt door de GGD gecontroleerd of Stichting Thuishuis aan alle eisen voldoet die de wet kinderopvang stelt aan een gastouderbureau. Op de website van het LRKP kunt u het registratienummer vinden en de inspectierapporten van de GGD.

Werkgebied

Thuishuizen kunt u vinden in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

Bestuur Stichting Thuishuis
                          

Joost van Buiten Ingrid Veldscholten 

Erica van Lente Maud Diemer 

Het bestuur van Stichting Thuishuis bestaat op dit moment uit Joost van Buiten, Ingrid Veldscholten, Anita de Hoop, Erica van Lente, Maud Diemer en Martin van de Wardt-Olde Riekerink. Ze leveren graag een bijdrage aan het succes van Thuishuis. 
Erica:"Mooi dat juist in gebieden waar weinig werkgelegenheid is, ondernemende vrouwen van hun passie hun werk kunnen maken. En hun bedrijf." Joost:"We willen deze vrouwen met hun mooie kleinschalige kinderopvang op prachtige locaties graag stimuleren nog meer ondernemer en ondernemend te worden. Anita: "Het is mijn overtuiging dat kleinschalige kinderopvang door betrokken en gepassioneerde ondernemers een waarborg is voor goede kwaliteit. Daar draag ik graag een steentje aan bij." Te vaak krijgt Ingrid nog vragende blikken als ze over haar bestuurswerk vertelt. "Thuishuis is nog relatief onbekend bij ouders en bij potentiële ondernemers; daar is nog wel een slag te maken." Martin: "Een eigen invulling geven aan opvoeding, je persoonlijkheid door laten klinken in je werk, een voorbeeld zijn voor anderen.Dat is wat Thuishuis uitstraalt." Met een bevlogen directie, een leuk team en enthousiaste ondernemers wil dit bestuur graag samen blijven optrekken en mee met de tijd. 

Team Stichting Thuishuis

Er werken 4 personen bij Stichting Thuishuis allemaal met een part-time contract.
pouwla nw klein   ellen nw klein   margit klein   jessica nw klein
Bij Thuishuisteam kunt u lezen wie dit zijn en wat ze doen.
 

Voor vragen: 050-5778005 

Deel op