Thuishuis gastouderopvang

Je bent gastouder maar toch ben je ook iets meer. Je biedt opvang in een aparte ruimte die veilig en kindvriendelijk is ingericht. Je hebt de Thuishuisleergang gevolgd en volgt jaarlijks de bijscholingen. Je werkt heel zelfstandig en doet ook je eigen werving. Kortom als Thuishuis gastouderopvang ben je zelfstandig en bied je kwaliteit!

      
Op het woonadres

Een Thuishuis gastouderopvang is altijd op het woonadres van de ondernemer. De opvang vindt vaak plaats in een verbouwde garage of andere verbouwde ruimte. Je werkt binnen de formule van Thuishuis. Je mag max. zes kinderen tegelijk opvangen inclusief aanwezige eigen kinderen onder de tien. 

Doorgroeien naar kinderdagverblijf / kindercentrum 

Een Thuishuis gastouderopvang kan als aanloop gebruikt worden om 'door te groeien' naar een Thuishuis kinderdagverblijf of kindercentrum. We hebben alles in huis om je goed te begeleiden in deze stap. Denk daarbij aan vergunningen en protocollen.  

Welke eisen stellen we aan gastouders? 

- een kindgerichte opleiding op minimaal MBO 3 niveau;
- een kinder-EHBO diploma 
- de intentie om op termijn 'door te willen groeien' naar kinderdagverblijf of kindercentrum.  

Vaardigheden en leergang 

Thuishuis heeft een leergang ontwikkeld met als doel om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een eigen onderneming in de kinderopvang. Het is een korte en praktische leergang.
Voordat je toegelaten wordt tot de leergang, is er een kennismakingsgesprek. Hierin kijken we naar je vooropleiding en vaardigheden.

Nieuwsgierig geworden?

Zet nu de stap richting jouw zelfstandigheid en neem contact met ons op zodat je alles te weten komt over hoe Thuishuis jou het ondernemen makkelijker maakt.