Vacature pedagogisch medewerker

32 - 40 uren per week

Sluitingsdatum: 28 nov 2020

Ben jij een enthousiaste, gedreven en verantwoordelijke pedagogisch medewerker en wil je de vrijheid behouden om zelf je werkdagen in te vullen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gezien de toenemende vraag naar kleinschalige kinderopvang in Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel zijn wij op zoek naar pedagogisch medewerkers. Je werkt graag met kinderen. Misschien ben je gastouder of werk je op een kinderdagverblijf. Maar af en toe denk je "Ik zou wel iets voor mezelf willen beginnen" of "Ik wil de opvang graag op mijn eigen manier invullen en wat meer verdienen".

Functie-eisen

  • je beschikt minimaal over een kindgerichte opleiding MBO niveau-3
  • je hebt ervaring in het omgaan met kinderen
  • je bent communicatief vaardig
  • je bent ondernemend en hebt organisatievermogen
  • je bent sociaal vaardig en gaat verantwoordelijk te werk
  • je bent leergierig
  • passie voor werken met kinderen
  • je beheerst de Nederlandse taal
  • je hebt pedagogische en verzorgende vaardigheden
  • je bent minimaal 22 jaar oud  

Stichting Thuishuis

Wil je wel een eigen onderneming, maar vind je het ook fijn om ondersteuning te krijgen? En vind je het fijn om bij een groter geheel te horen? Samen sterk is de kracht van onze franchiseorganisatie. Wij nemen je veel werk uit handen. Doordat de organisatie klein is, zijn de lijnen kort en is het contact persoonlijk. 

Een Thuishuis is een vorm van professionele kleinschalige kinderopvang. Thuishuis helpt bij het starten van je eigen kinderopvang en biedt ook daarna veel ondersteuning. De eigenaar is altijd zelfstandig ondernemer: een Thuishuisondernemer. 

Ondersteuning vanuit Thuishuis

Jij bent bezig met wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Wij doen de rest én geven je extra ondersteuning op pedagogisch en financieel vlak. Denk hierbij aan de facturering aan de ouders, bijscholingscursussen,  een eigen website, informatie en controle over wet- en regelgeving, een digitaal handboek met informatie en tips, digitale community voor contact met collega-ondernemers, collectiviteitskortingen en de Thuishuis-leergang waarin je helemaal wordt voorbereid op het starten van je eigen kinderopvang.

Verdiensten

Je kunt met je Thuishuis een goed belegde boterham verdienen. En dan hebben we het over een eigen zelfstandig inkomen. Natuurlijk hangt de hoogte van het inkomen af van het aantal kinderen dat je opvangt en van de kosten die je hebt gemaakt voor eventuele aanpassing van je woning of locatie. Gemiddelde inkomen is € 5000,- bruto per maand (4 dagen open, gemiddeld 5 kinderen).

Solliciteren

Voor vragen, informatie en sollicitatie kun je contact opnemen met Ellen Kappen.