Run jij binnenkort de kinderopvang in Thesinge?

Thesinge, CBS De Til

1 - 40 uren per week

Sluitingsdatum: 1 aug 2019

Thuishuis zoekt, in samenwerking met Basisschool de Til in Thesinge, een leid(st)er kinderopvang die een gecombineerde opvang voor KDV en BSO wil gaan leiden.
Heb je altijd al gedroomd van een eigen kinderopvang? Dit is jouw kans!

Wij zoeken jou!
Wij zoeken jou!

Ben jij de pedagogisch medewerker KDV/BSO die we zoeken?

Stichting Thuishuis is een franchiseorganisatie voor kleinschalige kinderopvang en heeft als werkgebied Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel. Er zijn 40 franchisenemers bij Thuishuis aangesloten. Zij zijn zelfstandig ondernemer en hebben hun eigen onderneming in de kinderopvang . De één heeft dit als gastouder en een ander als houder van een kinderdagverblijf en/of buitenschoolse opvang.
Het team van Thuishuis bestaat uit 5 personen: twee projectmanagers, een pedagoog, een financieel administratief medewerker en een directeur.

⇒ We zoeken iemand die samen met Thuishuis de kinderopvang in Thesinge gaat realiseren

Wie zoeken we?
We zoeken naar een enthousiaste en verantwoordelijke pedagogisch medewerker/leidster kinderopvang die samen met de school en met ondersteuning van franchiseorganisatie Stichting Thuishuis kinderopvang wil realiseren in Thesinge. Ruimte hiervoor is in de school aanwezig.

De school wil graag, in samenwerking met kinderopvang, een volwaardig Kindcentrum tot stand brengen waar kinderen van 0-12 jaar leren, spelen, ontwikkelen en elkaar ontmoeten. En waar onderwijs en kinderopvang werken vanuit een gezamenlijke pedagogische visie.

Functie-eisen
- je bent communicatief en sociaal vaardig
- je kunt goed organiseren en bent ondernemend
- en je hebt natuurlijk een passie voor het werken met kinderen
- je beschikt minimaal over een kindgerichte opleiding op MBO-3 niveau (waarmee je in de kinderopvang mag werken)

Ondersteuning vanuit Stichting Thuishuis
Je hoeft het niet alleen te doen. Thuishuis is een franchiseorganisatie voor kleinschalige kinderopvang en helpt je bij het starten van jouw eigen kinderopvang. En ook daarna blijft Thuishuis je ondersteunen. Jij bent bezig met wat je leuk vindt en waar je goed in bent: alle werkzaamheden m.b.t. kinderopvang. Thuishuis doet de rest én geeft je extra ondersteuning op verschillende vlakken. Denk hierbij o.a. aan: adviezen op pedagogisch en financieel vlak, de facturering aan de ouders, bijscholingscursussen, eigen website, informatie en controle over wet- en regelgeving, digitaal handboek met informatie en tips, digitale community voor contact met collega-ondernemers, collectiviteitskortingen en de Thuishuis-leergang waarin je helemaal wordt voorbereid op het hebben van een eigen kinderopvang.

Thuishuis in samenwerking met CBS De Til
Thuishuis in samenwerking met CBS De Til