U bent hier: Home / Eigen kinderopvang starten / Reacties op de leergang

Reacties op de leergang

Voordat je je eigen kinderopvang kunt openen volg je een korte leergang bij Thuishuis. Misschien denk je "heb ik dat nodig?, ik werk toch al jaren in de kinderopvang". Er komt veel kijken bij het starten van je eigen kinderopvang de leergang bereidt je hier goed op voor. Hier kun je lezen hoe cursisten de leergang hebben ervaren.  

Tineke Spoelstra [Thuishuis It Boefke in De Westereen]: 
"Een jaar geleden ben ik gestart met mijn eigen kleinschalige kinderopvang. Met heel veel passie en enthousiasme werk ik met kinderen van 0-8 jaar. Mijn droom is uitgekomen mede door Stichting Thuishuis. Een geweldige organisatie die mij als ondernemer steunt en begeleidt met mijn eigen kleinschalige kinderopvang." 

Hiltsje Bijlsma [Thuishuis De Bernebeam in Kollumerzwaag]:
"Voor het starten van je eigen kinderopvang komt heel wat meer kijken dan alleen het opvangen van de kinderen. Via de opleiding van Thuishuis heb ik goede handvatten en begeleiding gekregen om bijvoorbeeld het pedagogisch beleidsplan en ondernemingsplan te schrijven. Wat ik erg prettig vond is dat ik alles zelf moest doen. Je krijgt informatie en dan moet je er zelf mee aan de slag. Maar kom je er niet uit dan kun je makkelijk contact opnemen met 1 van de medewerkers van Thuishuis en dan krijg je meteen extra uitleg waarmee je verder kunt. Ook weet Thuishuis precies wat er allemaal geregeld moet worden (welke regels en wetgeving moet je aan voldoen) voordat je kunt starten.
Ik vind het ook heel fijn dat als ik, nu ik gestart ben met mijn opvang, een vraag heb over mijn eigen opvang gemakkelijk mijn vraag kan stellen aan 1 van de medewerkers van Thuishuis. 
Al met al ben ik zeer tevreden!" 

Ineke Hogenberg [Thuishuis Stap foar Stap in Joure]:
"Weer een ontzettend leuke en leerzame dag gehad in Groningen. Ik ben zo blij met het team van Thuishuis!!!! Iedere lesdag maakt me nog enthousiaster en iedere keer wordt het weer een beetje echter. Bedankt voor de fijne lessen. We kunnen weer verder werken aan onze plannen".

Janny Ellen [Thuishuis Groen Grut in Dalfsen]:
"Iedere keer kom ik weer vol inspiratie en nieuwe kennis terug na een cursusdag. Daarnaast is het gewoon heel zinvol (maar ook gezellig), om samen met andere cursisten dit traject te doorlopen. Goede, betrokken docenten die ieder vanuit hun eigen ervaring en discipline hun kennis met ons delen. Professioneel, zakelijk, maar ook met oog en oor voor de mens achter de ondernemer.
"

Ben je net zo enthousiast als Tineke, Hiltsje, Ineke en Janny? Meld je dan snel aan voor de leergang. 

                          Aanmelden leergang

Deel op