Blijft er wel genoeg over onder de streep?

'Ik hoef er niet rijk van te worden, maar kan ik wel van een eigen kinderdagverblijf leven?'

Als pedagogisch medewerker verdient Amber geen topsalaris. Maar met wat extra uren op de BSO in de vakantieperiode komt er wel maandelijks voldoende binnen om in haar levensonderhoud te voorzien. En in dat van haar zoon Ivo. Die financiële zekerheid is heel belangrijk voor Amber. Als ze wel eens fantaseert over haar eigen kinderdagverblijf staat er vooral één grote beer op de weg. Hoe krijg ik voldoende klanten en dus omzet? Hoeveel moet ik wel niet investeren in een pand en de inrichting?

'Dat ene leuke pandje een straat verderop staat sinds kort te huur. Maar dat zal wel onbetaalbaar zijn...'

Amber zou haar droom niet willen verwezenlijken in haar eigen huis. Niet alleen omdat ze haar huis te klein vindt om een kinderdagverblijf te starten, maar ook omdat ze privé en werk gescheiden wil houden. Ze heeft geen idee wat de kosten zijn om een geschikte locatie te huren. Gelukkig is ze heel handig, dus als er geklust moet worden valt er nog wel geld te besparen.  kinderopvang starten Els boxMaar er zullen toch ook meubels aangeschaft moeten worden, die voldoen aan alle eisen. Online kan ze haar boodschappenmandje zo vullen. Met al haar ervaring weet ze precies hoe ze I-AM ("het kinderdagverblijf waar je er als kind mag zijn") zou willen inrichten. Maar het bedrag onder de streep 
schrikt af iedere keer als ze langs de bedjes en boxen surft.

Amber is als kostwinner verantwoordelijk voor het draaiend houden van haar gezinnetje. Als ze alleen was geweest zou ze misschien wel durven springen. Maar ze wil niet dat haar droom Ivo's leventje in de weg zit. 

Thuishuis helpt je op weg

Als ondernemer bij Thuishuis betaal je per maand een vast bedrag. Voor dit bedrag nemen we je veel werk uit handen. En adviseren we je ook over je financiën. In de leergang maak je een ondernemersplan dat een solide basis is voor je onderneming. En als Thuishuisondernemer kun je met je onderneming een goed belegde boterham verdienen. We nemen graag de tijd om in een goed gesprek de beer op Amber's weg te verjagen. Of die van jou.

Wil je je droom waarmaken?

Wil jij, net als Amber, niets liever dan starten met je eigen kinderopvang, maar zie je op tegen de administratieve rompslomp? Ligt je hart bij het werken met kinderen, maar bedenkt je hoofd steeds maar bezwaren waardoor je de stap naar ondernemerschap niet durft te zetten?

Wij nemen je dàt werk uit handen waar je tegen op ziet. We helpen je bij de opstartfase èn daarna. 
Op onze website vind je uitgebreide informatie en natuurlijk kun je ons ook altijd bellen om jouw specifieke vragen voor te leggen. We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe jij jouw droom waar kunt maken.

Kijk voor meer informatie over wat kun je verdienen, of maak een vrijblijvende afspraak.