Ben ik wel echt zelfstandig als Thuishuisondernemer?

"Kan ik op mijn eigen manier werken onder de Thuishuis-paraplu?"

Charlotte is een zelfstandige tante, die weet wat ze wil. Ze wil niets liever dan al haar kennis en ervaring in de kinderopvang inzetten in haar eigen Pippilotta. Een kinderdagverblijf waar ze de eigenheid van kinderen wil koesteren. En waar ze een feestje van iedere dag wil maken. Met veel ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Toch is deze stap waar ze al lang van droomt nog niet gezet. Charlotte heeft al vaak de site van Thuishuis bekeken. Het steuntje in de rug trekt haar aan, maar ze is bang dat ze toch in een keurslijf komt.

'Ik wilde toch voor mezelf beginnen?'

Hoe je met ouders en kinderen omgaat, welk speelgoed je aanbiedt: Charlotte wil op Pippilotta echt haar eigen stempel zetten. Ze is bang dat ze, als onderdeel van een groter geheel, daar toch concessies aan moet doen en dat wil ze niet. Weegt de veilige opstartmodus op tegen de eenheid die Thuishuis uitstraalt? Wil ze wel onderdeel van een groter geheel zijn?

Wil je je droom waarmaken?

Wil jij, net als Charlotte, niets liever dan starten met je eigen kinderopvang, maar bedenkt je hoofd steeds maar bezwaren waardoor je de stap naar ondernemerschap niet durft te zetten? 

Wij nemen je dàt werk uit handen waar je tegen op ziet. We helpen je bij de opstartfase èn daarna. Op onze website vind je uitgebreide informatie en natuurlijk kun je ons ook altijd bellen om jouw specifieke vragen voor te leggen. We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe jij jouw droom waar kunt maken.

Wil je meer lezen kijk op Thuishuisformule of maak vrijblijvend een afspraak met ons.