U bent hier: Home / Nieuws / Een digitale kerstgroet

Een digitale kerstgroet

Thuishuis stuurt ook dit jaar geen kaartje per post maar deze digitale kerstgroet. Daarnaast doneren we een bedrag aan een goed doel waarvan wij vinden dat ze veel goeds doen en dat past bij onze organisatie.
Een digitale kerstgroet

Foto: Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes

Het jaar 2017 Is bijna ten einde en we zijn natuurlijk alweer plannen aan het maken voor het nieuwe jaar. 

We wensen je gezellige kerstdagen en een heel goed, gezond en voorspoedig 2018!

Thuishuis stuurt ook dit jaar geen kaartje per post maar een digitale kerstgroet. Daarnaast doneren we een bedrag aan een goed doel waarvan wij vinden dat ze veel goeds doen en dat past bij onze organisatie.

Dit jaar is dit de Stichting Uitgestelde kinderfeestjes. In Nederland leven veel kinderen in armoede. De ouders of verzorgers van deze kinderen hebben geen geld en mogelijkheden om voor hun kind een kinderfeestje te organiseren. Langdurig leven in armoede heeft blijvende impact op kinderen. De Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes organiseert kinderfeestjes voor kinderen die hun verjaardag anders niet kunnen vieren. Jarig zijn en je verjaardag vieren hoort bij kind zijn. Door dit te faciliteren kunnen ook kinderen die het lastig hebben meedoen. Het geeft plezier, zelfvertrouwen, onderling begrip, mooie herinneringen en ervaringen. En daar werken we bij Thuishuis graag aan mee.

Deel op