U bent hier: Home / Kinderopvang Lewenborg

Kinderopvang Lewenborg

Kinderopvang in Lewenborg 

Bent u op zoek naar geschikte kinderopvang in Lewenborg? Thuishuis biedt u kleinschalige kinderopvang. Dit kan in de vorm van professionele gastouderopvang met maximaal zes kinderen, maar dit kan ook in de vorm van een kleinschalig kinderdagverblijf. Door de groep kinderen klein te houden en op te vangen in een huiselijke omgeving, ontstaat er een vertrouwelijke sfeer. Er is veel persoonlijk contact met het kind en uiteraard ook met u als ouders. De kinderopvang kent één of twee vaste leidsters.

                  buitenschoolse opvang groep kinderen


In de wijk Lewenborg hebben wij een schitterende kinderopvang locatie:  Thuishuis Oole 

Kinderopvang Oole in Lewenborg

Thuishuis Oole vindt u aan de rand van de woonwijk Lewenborg en is te bereiken vanuit zowel de wijk als vanaf de Rijksweg te Groningen. Er worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar in een huiselijke omgeving.
Bekijk Kinderopvang Thuishuis Oole 

Veilige, kindvriendelijke en flexibele kinderopvang in de buurt van Lewenborg

Een Thuishuis is niet alleen kindveilig, maar ook kindvriendelijk ingericht. De opvangruimte voldoet aan de wettelijke normen en richtlijnen en wordt gecontroleerd door de GGD. In de kinderopvang van Thuishuis is er ruimte en tijd voor individuele aandacht, waarbij kinderen tegelijkertijd ook kunnen profiteren van de aanwezigheid van speelkameraadjes. Thuishuis kinderopvang is erg flexibel in haar opvangrooster. Bij Thuishuis worden er contracten gemaakt op uurbasis, dus u zit niet vast aan een verplichte afname van lange dagdelen. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten en samen met uw recht op kindertoeslag blijft de opvang betaalbaar. U bepaalt wanneer en hoeveel kinderopvang uw kind nodig heeft.

Waarom kiezen voor kinderopvang van Thuishuis?

  •  Professionele kinderopvang door ervaren, gediplomeerde leidsters
  •  Veel persoonlijk contact met kind en ouder
  •  Thuishuis staat voor pedagogische kwaliteit
  •  Betaalbare kinderopvang
  •  Flexibele opvangroosters mogelijk

Kinderopvang van Thuishuis in Groningen

Bent u op zoek naar kinderopvang in Lewenborg? Er zijn verschillende Thuishuizen in Lewenborg en in de buurt van Lewenborg te vinden. Kijk voor de verschillende Thuishuizen bij u in de buurt eens op deze kaart of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Bekijk onze kinderopvangvestigingen in Groningen

Over Stichting Thuishuis

Stichting Thuishuis biedt mensen de mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer een kleinschalige kinderopvang te starten. Dit kan in de vorm van professionele gastouderopvang, een kinderdagverblijf en/of buitenschoolse opvang. Stichting Thuishuis heeft een pedagoog in dienst die jaarlijks alle Thuishuisondernemers bezoekt. Bij het observeren van de Thuishuisondernemers gaat zij uit van de richtlijnen die de overheid in de Wet Kinderopvang heeft gegeven voor verantwoorde kinderopvang. Thuishuis staat voor kinderopvang die bijdraagt aan een goede en gezonde ontwikkeling van het kind in een veilige en gezonde omgeving.

Bekijk al onze locaties kinderopvang bij u in de buurt

Deel op