U bent hier: Home / Kinderopvang Hijken

Kinderopvang Hijken

Kinderopvang Hijken


kinderopvang Hijken, kusjeKinderopvang in Hijken met een huiselijke sfeer, vlakbij verschillende speeltuinen en dierenparkjes. Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Bij kinderopvang Thuishuis Kevertje in Hijken krijgt uw kind alle ruimte om te spelen en op te groeien in de buurt van andere kinderen. 

Betaalbare kinderopvang in Hijken


Uw kinderen op laten vangen door Thuishuis Kevertje is heel betaalbaar. U betaalt namelijk geen dagdelen, maar uren die u afspreekt. Bovendien kunt u bij de overheid kinderopvangtoeslag aanvragen, waardoor u een gedeelte terugkrijgt. Kijk voor meer informatie op kosten kinderopvang Hijken.


Waarom kiezen voor kinderopvang van Thuishuis in Hijken?

 

  • Kleinschalige kinderopvang
  • Vast dagritme met leuke activiteiten
  • Veel persoonlijk contact met kind en ouder
  • Vaste leidster
  • Heel betaalbaar


Een Thuishuis kinderopvang is niet alleen kindveilig, maar ook kindvriendelijk ingericht. De opvangruimte voldoet aan de wettelijke normen en richtlijnen en wordt jaarlijks gecontroleerd door de GGD. Lees meer over deze kinderopvang Thuishuis Kevertje.

De leidster van deze kinderopvang in Hijken is Caren
 

Zij vangt uw en andermans kinderen op in haar eigen huis, waar ze samen met haar man en twee kinderen woont. Persoonlijk contact met u en natuurlijk met uw kind vindt zij het allerbelangrijkst. Ze kiest heel bewust voor kleinschalige kinderopvang aan huis met een professionele organisatie daarachter. Zo kan ze ieder kind veel tijd en aandacht geven, terwijl ze tegelijkertijd aangesloten is bij de overkoepelende organisatie van Stichting Thuishuis. 

Bekijk ook kinderopvang in de buurt van Hijken

Deel op