U bent hier: Home / Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

Bent u op zoek naar een geschikt kinderdagverblijf voor uw kind? Thuishuis biedt u kleinschalige kinderopvang waar uw kind alle ruimte krijgt om op te groeien in de buurt van andere kinderen. Dit kan in de vorm van een professioneel kinderdagverblijf met maximaal zes kinderen, maar dit kan ook in de vorm van een kleinschalig kinderdagverblijf. De groep kinderen wordt met opzet klein gehouden, zo ontstaat er een vertrouwelijke sfeer. De leidsters geven alle kinderen veel persoonlijke aandacht en er is natuurlijk een goed persoonlijk contact met u als ouders. De kinderopvang kent één of twee vaste leidsters.

                                                                                                                                    
baby onder deken                            12

 Veilige, kindvriendelijke en flexibele opvang


Een Thuishuis kinderdagverblijf is niet alleen kindveilig, maar ook kindvriendelijk ingericht. De opvangruimte voldoet aan de wettelijke normen en richtlijnen en wordt gecontroleerd door de GGD. Uw kind kan hier in alle rust spelen met andere speelkameraadjes en leert zo snel om te gaan met andere kinderen. Ondertussen is er ook veel persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. Een Thuishuis kinderdagverblijf is erg flexibel in haar opvangrooster. Bij Thuishuis worden er contracten gemaakt op uurbasis, dus u zit niet vast aan een verplichte afname van lange dagdelen. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten en samen met uw recht op kinderopvangtoeslag blijft de opvang betaalbaar. U bepaalt wanneer en hoeveel kinderopvang uw kind nodig heeft.

Bekijk onze kinderdagverblijven in Groningen, Friesland of Drenthe.

Waarom kiezen voor een kinderdagverblijf van Thuishuis? 
   

  •  Verantwoordelijke, ervaren kinderopvang
  •  Veel persoonlijk contact met kind en ouder
  •  Pedagogische kwaliteit
  •  Betaalbare opvang
  •  Flexibel opvangrooster


Kinderdagverblijf van Thuishuis


Bent u op zoek naar een Kinderdagverblijf in Groningen, Friesland of Drenthe? Er zijn verschillende Thuishuizen in deze provincies te vinden. Kijk voor de verschillende Thuishuizen bij u in de buurt eens op deze kaart of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Over Stichting Thuishuis


Stichting Thuishuis biedt mensen de mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer een kleinschalig kinderdagverblijf en/of buitenschoolse opvang of professionele gastouderopvang te starten. Stichting Thuishuis heeft een pedagoog in dienst die jaarlijks alle Thuishuisondernemers bezoekt. Bij het observeren van de Thuishuisondernemers gaat zij uit van de richtlijnen die de overheid in de Wet Kinderopvang heeft gegeven voor verantwoorde kinderopvang. Thuishuis staat voor kinderopvang die bijdraagt aan een goede en gezonde ontwikkeling van het kind in een veilige en gezonde omgeving.

Bekijk Thuishuizen bij u in de buurt  

Deel op