Van gastouder naar kleinschalig kinderdagverblijf

Je bent gastouder en biedt kinderopvang vanuit jouw eigen woning. Maar je groeit uit je jasje. Inmiddels loopt de opvang zo goed dat je steeds vaker 'nee' moet verkopen... Je zou wel graag de stap willen zetten naar een kleinschalig kinderdagverblijf. Maar hoe doe je dit? Thuishuis is op zoek naar gastouders die graag hun droom, van een eigen kleinschalig kinderdagverblijf, waar willen maken.

Doorgroeien als gastouder 

Je vangt met veel liefde kinderen op in jouw huis maar inmiddels loopt de opvang zo goed dat je tegen je grenzen aanloopt. 

  • Je moet steeds vaker 'nee' verkopen aan ouders omdat je geen plaats meer hebt
  • Je zou eigenlijk niet altijd in je werk willen wonen
  • Je zou af en toe de opvang aan een 'collega' over willen laten of samen willen werken

Kortom je fantaseert er wel eens over hoe het anders zou kunnen...

Wij zoeken gastouders met ambitie

Gezien de toenemende vraag naar kleinschalige kinderopvang in Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel zijn wij op zoek naar jou! Je hebt een geschikte, kindgerichte vooropleiding en wil wel een eigen kinderdagverblijf, maar je weet niet waar je moet beginnen? Zou je het fijn vinden om hierbij ondersteuning te krijgen? Vind je het prettig om bij een groter geheel te horen?  

Thuishuis neemt je veel werk uit handen. Doordat de organisatie klein is, zijn de lijnen kort en is het contact persoonlijk. 

Wat kun je verwachten van Thuishuis?

Thuishuis helpt bij het starten van je kinderopvang en biedt ook daarna veel ondersteuning. Een Thuishuis is een vorm van professionele kleinschalige kinderopvang. Als eigenaar ben je altijd zelfstandig ondernemer: het is jouw eigen kinderopvang. 


Jij bent bezig met wat je leuk vindt en waar je goed in bent: lekker werken met de kinderen. Wij doen de rest én geven je extra ondersteuning op verschillende vlakken. Denk hierbij o.a. aan: adviezen op pedagogisch en financieel vlak, de facturering aan ouders, bijscholingscursussen, eigen website, informatie en controle over wettelijke regelgeving, digitaal handboek met informatie en tips, digitale community voor contact met collega-ondernemers, collectiviteitskortingen en de Thuishuis-leergang waarin je helemaal wordt voorbereid op het hebben van een eigen kinderopvang.

Gratis informatieavond 

Wil je meer weten? Bezoek een van onze gratis informatieavonden bij jou in de buurt. Jouw bezoek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. De avond is bedoeld om je een beeld te geven van de mogelijkheden om een kleinschalige kinderopvang te starten en welke hulp Thuishuis je daarbij kan bieden. Je krijgt een rondleiding door een Thuishuis (afhankelijk van de locatie van de informatieavond) en een Thuishuiseigenaresse vertelt waarom zij met haar Thuishuis is begonnen en welke keuzes ze heeft gemaakt. Tijdens deze avond kunnen we je ook meer informatie geven over de doorgroeimogelijkheden van gastouder naar kleinschalig kinderdagverblijf. 
 

Interesse?