Thuishuis Kinderopvang Groningen

Kinderopvang Groningen
Bent u op zoek naar geschikte kinderopvang in Groningen? Thuishuis biedt u kleinschalige kinderopvang in verschillende wijken in Groningen. Dit kan in de vorm van professionele gastouderopvang met maximaal zes kinderen, maar dit kan ook in de vorm van een kleinschalig kinderdagverblijf. Door de groep kinderen klein te houden en op te vangen in een huiselijke omgeving, ontstaat er een vertrouwelijke sfeer. Er is veel persoonlijk contact met het kind en uiteraard ook met u als ouders. De kinderopvang kent één of twee vaste leidsters.           

Kinderopvangvestigingen in Groningen:
• Thuishuis De Torteltuin (De Wijert) 
• Thuishuis Oole (Lewenborg)
• Thuishuis De Goudvinkjes (Vinkhuizen)                                    

Veilige, kindvriendelijke en flexibele kinderopvang
kinderopvang Groningen voorlezenEen Thuishuis is kindvriendelijk ingericht waarbij rekening is gehouden met de behoeften van kinderen en de veiligheid. De opvangruimte voldoet aan de wettelijke normen en richtlijnen en wordt gecontroleerd door de GGD. In de kinderopvang van Thuishuis in Groningen is er ruimte en tijd voor individuele aandacht, waarbij kinderen tegelijkertijd ook kunnen profiteren van de aanwezigheid van speelkameraadjes. Thuishuis kinderopvang is erg flexibel in haar opvangrooster. Bij Thuishuis worden er contracten gemaakt op uurbasis, dus u zit niet vast aan verplichte afname van lange dagdelen. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten en samen met het recht op kinderopvangtoeslag blijft de opvang betaalbaar. U bepaalt wanneer en hoeveel kinderopvang uw kind nodig heeft.

Waarom kiezen voor kinderopvang van Thuishuis?
• Professionele kinderopvang door ervaren, gediplomeerde en vaste leidsters
• Veel persoonlijk contact met kind en ouder door kleinschalige opvang
• Thuishuis staat voor pedagogische kwaliteit
• Betaalbare kinderopvang
• Flexibele opvangroosters mogelijk

Kinderopvang van Thuishuis in Groningen
Bent u op zoek naar kinderopvang in Groningen? Er zijn verschillende Thuishuizen in de stad te vinden. Kijk voor de verschillende Thuishuizen bij u in de buurt eens op deze kaart of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Bekijk onze kinderopvangvestigingen in Groningen:
• Thuishuis De Torteltuin (De Wijert) 
• Thuishuis Oole (Lewenborg)
• Thuishuis De Goudvinkjes (Vinkhuizen)

Over Stichting Thuishuis
Thuishuis staat voor kinderopvang die bijdraagt aan een goede en gezonde ontwikkeling van het kind in een veilige en vertrouwde omgeving. Thuishuis staat voor kwaliteit. Stichting Thuishuis begeleidt en ondersteunt de Thuishuisondernemers hierbij. De stichting biedt mensen de mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer een kleinschalige kinderopvang te starten. Dit kan in de vorm van professionele gastouderopvang, een kinderdagverblijf en/of buitenschoolse opvang. Stichting Thuishuis heeft een pedagoog in dienst die jaarlijks alle Thuishuisondernemers bezoekt. Bij het observeren van de Thuishuisondernemers gaat zij uit van de richtlijnen die de overheid in de Wet Kinderopvang heeft gegeven voor verantwoorde kinderopvang. Meer weten over stichting Thuishuis? Kijk op www.thuishuis.info 

Bekijk al onze locaties kinderopvang