Kinderopvang in Leeuwarden van Thuishuis

Bent u op zoek naar een geschikte kinderopvang in Leeuwarden? Thuishuis biedt u kleinschalige kinderopvang. Dit kan in de vorm van professionele gastouderopvang met maximaal zes kinderen, maar dit kan ook in de vorm van een kleinschalig kinderdagverblijf

Bent u op zoek naar een geschikte kinderopvang in Leeuwarden? Thuishuis biedt u kleinschalige kinderopvang. Dit kan in de vorm van professionele gastouderopvang met maximaal zes kinderen, maar dit kan ook in de vorm van een kleinschalig kinderdagverblijf. Door de groep kinderen klein te houden en op te vangen in een huiselijke omgeving, ontstaat er een vertrouwelijke sfeer. Er is veel persoonlijk contact met het kind en uiteraard ook met u als ouders. De kinderopvang kent één of twee vaste leidsters.

Veilige, kindvriendelijke en flexibele opvang
 

Een Thuishuis is niet alleen kindveilig, maar ook kindvriendelijk ingericht. De opvangruimte voldoet aan de wettelijke normen en richtlijnen en wordt gecontroleerd door de GGD. In de kinderopvang van Thuishuis in Leeuwarden is er ruimte en tijd voor individuele aandacht, waarbij kinderen tegelijkertijd ook kunnen profiteren van de aanwezigheid van speelkameraadjes. Thuishuis kinderopvang is erg flexibel in haar opvangrooster. Bij Thuishuis worden er contracten gemaakt op uurbasis, dus u zit niet vast aan een verplichte afname van lange dagdelen. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten en samen met uw recht op kindertoeslag blijft de opvang betaalbaar. U bepaalt wanneer en hoeveel kinderopvang uw kind nodig heeft.

Waarom kiezen voor kinderopvang van Thuishuis?


• Verantwoordelijke, ervaren kinderopvang
• Veel persoonlijk contact met kind en ouder
• Pedagogische kwaliteit
• Leiding met sociale en goede, verzorgende vaardigheden
• Betaalbare kinderopvang
• Flexibel opvangrooster

Kinderopvang van Thuishuis in Leeuwarden

Bent u op zoek naar een kinderopvang in Leeuwarden?  Bekijk kinderopvang Baloe in Leeuwarden 

Over Stichting Thuishuis

Stichting Thuishuis biedt mensen de mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer een kleinschalig kinderdagverblijf en/of buitenschoolse opvang te starten. Stichting Thuishuis heeft een pedagoog in dienst die jaarlijks alle Thuishuisondernemers bezoekt. Bij het observeren van de Thuishuisondernemers gaat zij uit van de richtlijnen die de overheid in de Wet Kinderopvang heeft gegeven voor verantwoorde kinderopvang. Thuishuis staat voor kinderopvang die bijdraagt aan een goede en gezonde ontwikkeling van het kind in een veilige en gezonde omgeving.

Bekijk kinderopvang Baloe in Leeuwarden 
of kijk naar de andere vestigingen kinderopvang van Thuishuis.