Kinderopvang Hoogeveen

Bent u op zoek naar een geschikte kinderopvang in Hoogeveen? Bij kinderopvang van Thuishuis in Hoogeveen krijgt uw kind alle ruimte om te spelen en op te groeien in de buurt van andere kinderen. Door met een kleine groep kinderen te werken in een huiselijke omgeving ontstaat er een vertrouwelijke sfeer, waarin een plezierig contact met elkaar centraal staat.

Thuishuis Camion in Hoogeveen: de juiste plaats om uw kindervracht achter te laten!


Betaalbare kinderopvang in Hoogeveen


Uw kinderen op laten vangen bij Thuishuis is heel betaalbaar.U betaalt namelijk geen dagdelen, maar alleen de uren die u afspreekt. En een aantal vakantieweken betaalt u niets. 
Bovendien kunt u bij de overheid  kinderopvangtoeslag aanvragen, waardoor u een deel van de kosten terug krijgt.

Rekenvoorbeelden voor uw eigen bijdrage

  • Bij een belastbaar inkomen  van € 35.000,- betaalt u € 1,34 per uur.

Waarom kiezen voor kinderopvang van Thuishuis in Hoogeveen?

  •  Verantwoordelijke, ervaren kinderopvang
  •  Veel persoonlijk contact met kind en ouder
  •  Pedagogische kwaliteit
  •  Leiding met sociale en goede, verzorgende vaardigheden
  •  Betaalbare kinderopvang
  •  Flexibel opvangrooster

Kinderopvang Hoogeveen bootje varen
Zowel binnen, in de aparte speelkamer, als buiten is er allerlei vrolijk speelgoed te vinden. De gezellig ingerichte buitenspeelruimte grenst direct aan de speelkamer. Puur genieten voor de kinderen!

Bent u op zoek naar een kinderopvang in Hoogeveen
    

Kinderopvang bij een Thuishuis is niet alleen kindveilig, maar ook kindvriendelijk ingericht. De opvangruimte voldoet aan de wettelijke normen en richtlijnen en wordt jaarlijks gecontroleerd door de GGD. Uw kind kan hier in alle rust spelen met andere speelkameraadjes en leert zo snel om te gaan met andere kinderen. Ondertussen is er ook veel persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. Een Thuishuis is erg flexibel in haar opvangrooster. Bij Thuishuis worden er contracten gemaakt op uurbasis, dus u zit niet vast aan verplichte afname van lange dagdelen. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten en samen met uw recht op kinderopvangtoeslag blijft de opvang betaalbaar. U bepaalt wanneer en hoeveel kinderopvang uw kind nodig heeft.

Bekijk ook kinderopvang in de buurt van Hoogeveen