Kinderdagverblijf Groningen

Bent u op zoek naar een geschikt kinderdagverblijf in Groningen voor uw kind? Thuishuis De Goudvinkjes biedt u kleinschalige kinderopvang waar uw kind alle ruimte krijgt om te spelen en op te groeien in de buurt van andere kinderen. Dit kinderdagverblijf in Groningen is gevestigd in buurtcentrum De Goudvink in Vinkhuizen-Noord. Het leuke hieraan is dat er regelmatig activiteiten worden georganiseerd met andere gebruikers van het gebouw. Toch is en blijft kinderdagverblijf De Goudvinkjes kleinschalig, zodat er aandacht is voor ieder kind en er met ieder kind een speciale band ontstaat. In Thuishuis De Goudvinkjes kunt u ook peuteruren afnemen. Er wordt gewerkt met een ontwikkelingsgericht programma voor peuters. Kom vooral eens kijken en sfeer proeven. U bent van harte welkom!  Meer informatie vindt u op de website van Thuishuis De Goudvinkjes. 

Kinderopvang vestigingen in Groningen

Stichting Thuishuis heeft nog 2 locaties in Groningen die kinderopvang bieden. Alle Thuishuizen bieden kleinschalige kinderopvang. Bent u nieuwsgierig, kijkt u dan naar één van onderstaande locaties.  

kinderdagverblijf Groningen feest


Waarom kiezen voor een kinderdagverblijf van Thuishuis in Groningen?

  • Kleinschalige kinderopvang
  • Mogelijkheden voor afname ontwikkelingsgerichte peuteruren
  • Grote buitenspeelplaats
  • Knus en huiselijk ingerichte binnenruimte
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Heel betaalbaar

Veilig, kindvriendelijk en flexibel kinderdagverblijf in Groningen


Een Thuishuis kinderdagverblijf is niet alleen kindveilig, maar ook kindvriendelijk ingericht. De opvangruimte voldoet aan de wettelijke normen en richtlijnen en wordt jaarlijks gecontroleerd door de GGD. Uw kind kan hier in alle rust spelen met andere speelkameraadjes en leert zo snel om te gaan met andere kinderen. Ondertussen is er ook veel persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. Een Thuishuis kinderdagverblijf is erg flexibel in haar opvangrooster. Bij Thuishuis worden er contracten gemaakt op uurbasis, dus u zit niet vast aan verplichte afname van lange dagdelen. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten en samen met uw recht op kinderopvangtoeslag blijft de opvang betaalbaar. U bepaalt wanneer en hoeveel kinderopvang uw kind nodig heeft.

Kinderdagverblijf van Thuishuis
   

Bent u op zoek naar dit kinderdagverblijf in Groningen? Kijkt u dan voor meer informatie op  Thuishuis De Goudvinkjes (Vinkhuizen)

Bekijk onze andere kinderopvang vestigingen in Groningen
    

Stichting Thuishuis heeft nog 2 locaties in Groningen die kinderopvang bieden. Alle Thuishuizen bieden kleinschalige kinderopvang. Bent u nieuwsgierig, kijkt u dan naar één van onderstaande locaties.