Je eigen kinderopvang starten

Droom jij ook van je eigen kinderopvang? Samen met Thuishuis maak je deze droom waar!

Als zelfstandig ondernemer komt er veel op je af, je moet een soort duizendpoot zijn. Door je aan te sluiten bij onze organisatie die gespecialiseerd is in kinderopvang, krijg je hierbij ondersteuning. Je kunt je dan beter richten op dat waar jij goed in bent en het liefste doet; het werken met kinderen.                                    
Wij helpen je bij het starten van jouw eigen kinderopvang en bieden je ook na de start veel ondersteuning. Wij zijn werkzaam in Groningen, Drenthe Friesland en de kop van Overijssel. 'Samen sterk' is de kracht van onze franchiseorganisatie, we zorgen ervoor dat je er niet alleen voor staat.

Waarom kiezen voor Thuishuis?

• we zorgen ervoor dat jouw kinderopvang blijft voldoen aan wet- en regelgeving
• we ondersteunen je bij al je vragen en problemen
• we verzorgen de facturering aan jouw klanten/de ouders. Zo heb jij er geen omkijken naar!
• we verzorgen de algemene PR en helpen je bij het maken van PR voor jouw Thuishuis
• we leveren een website, een herkenbaar logo en eenduidige huisstijl
• we komen minimaal 2 keer per jaar bij je langs en hebben regelmatig contact
• we bieden je een korte, praktische leergang waarmee je je goed kunt voorbereiden op het runnen van je eigen kinderopvang. 

Een hele stap

Het is een hele stap om met je eigen bedrijf te starten, maar ook een hele mooie stap. Wil je hier meer over weten? Bezoek onze gratis informatieavonden bij Thuishuis Koetjeboe in Stadskanaal. Jouw bezoek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. De avond is bedoeld om je een beeld te geven van de mogelijkheden om een kleinschalige kinderopvang te starten en welke hulp Thuishuis je daarbij kan bieden. Ook is Trees Poelman, eigenaresse van Thuishuis Koetjeboe aanwezig om haar verhaal vertellen over het starten en runnen van haar eigen Thuishuis. En natuurlijk is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook de doorgroeimogelijkheden van gastouder naar kleinschalig kinderdagverblijf komen uitgebreid aan bod. 

De volgende informatieavonden vindt plaats op:

Woensdag 17 januari van 19.30 uur - 21.30 uur in Thuishuis 'T Oelenest, Schipborgerweg 7 in Annen

Meld je hieronder aan!