Gastouderopvang Groningen

Bent u op zoek naar geschikte gastouderopvang in Groningen? Thuishuis biedt u kleinschalige kinderopvang waar uw kind alle ruimte krijgt om op te groeien in de buurt van andere kinderen. De gastouderopvang vindt plaats bij de leidster aan huis, vaak in een aparte opvangruimte. Wij hebben verschillende locaties waar gastouderopvang wordt geboden verspreid in Groningen. 

Bekijk de locaties Gastouderopvang in Groningen 

Er zijn maximaal zes kinderen aanwezig, waardoor uw kind voldoende persoonlijke aandacht krijgt van de leidster, maar ook lekker kan spelen met zijn of haar speelkameraadjes. De leidster is altijd eigenaresse van het Thuishuis en met haar kunt u zelf het opvangrooster samenstellen. De leidsters bij Thuishuis zijn erg flexibel en er is altijd overleg mogelijk over breng- en ophaaltijden en andere wensen.

Gastouderopvang in Groningen is veilige, kindvriendelijke en flexibele opvang


Een Thuishuis gastouderopvang is niet alleen kindveilig, maar ook kindvriendelijk ingericht. De opvangruimte voldoet aan de wettelijke normen en richtlijnen en wordt gecontroleerd door de GGD. Door de kleine groep kinderen ontstaat er een vertrouwelijke sfeer. De gastouders geven alle kinderen veel persoonlijke aandacht en er is natuurlijk een goed persoonlijk contact met u als ouders.

Waarom kiezen voor gastouderopvang in Groningen van Thuishuis?
 

  •  Verantwoordelijke, ervaren kinderopvang     
  •  Veel persoonlijk contact met kind en ouder
  •  Pedagogische kwaliteit
  •  Betaalbare opvang
  •  Flexibel opvangrooster
  •  Verschillende locaties in Groningen

Over Stichting Thuishuis


Stichting Thuishuis biedt mensen de mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer een kleinschalig kinderdagverblijf en/of buitenschoolse opvang of professionele gastouderopvang te starten. Stichting Thuishuis heeft een pedagoog in dienst die jaarlijks alle Thuishuisondernemers bezoekt. Bij het observeren van de Thuishuisondernemers gaat zij uit van de richtlijnen die de overheid in de Wet Kinderopvang heeft gegeven voor verantwoorde kinderopvang. Thuishuis staat voor kinderopvang die bijdraagt aan een goede en gezonde ontwikkeling van het kind in een veilige en gezonde omgeving.

Thuishuis gastouderopvang


Bent u op zoek naar gastouderopvang in GroningenFriesland,of Drenthe ? Er zijn verschillende Thuishuizen gastouderopvang in deze provincies te vinden. Kijk voor de verschillende Thuishuizen bij u in de buurt eens op deze kaart of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Bekijk ook 

Kinderopvang Groningen
Kinderdagverblijf Groningen