Gastouderopvang

Bent u op zoek naar geschikte gastouderopvang voor uw kind? Thuishuis biedt u kleinschalige opvang waar uw kind alle ruimte krijgt om op te groeien in de buurt van andere kinderen. De kinderopvang vindt plaats bij de leidster aan huis, vaak in een aparte opvangruimte. Er zijn maximaal zes kinderen aanwezig, waardoor uw kind voldoende persoonlijke aandacht krijgt van de leidster, maar ook lekker kan spelen met zijn of haar speelkameraadjes. De leidster is altijd eigenaresse van het Thuishuis en met haar kunt u zelf het opvangrooster samenstellen. De leidsters bij Thuishuis zijn erg flexibel en er is altijd overleg mogelijk over breng- en ophaaltijden en andere wensen.

                    Kinderopvang Smilde glijbaan

Veilige, kindvriendelijke en flexibele opvang

Een Thuishuis gastouderopvang is niet alleen kindveilig, maar ook kindvriendelijk ingericht. De opvangruimte voldoet aan de wettelijke normen en richtlijnen en wordt gecontroleerd door de GGD. Door de kleine groep kinderen ontstaat er een vertrouwelijke sfeer. De gastouders geven alle kinderen veel persoonlijke aandacht en er is natuurlijk een goed persoonlijk contact met u als ouders.

Waarom kiezen voor gastouderopvang van Thuishuis?

  • Verantwoordelijke, ervaren kinderopvang
  • Veel persoonlijk contact met kind en ouder
  • Pedagogische kwaliteit
  • Betaalbare opvang
  • Flexibel opvangrooster

Thuishuis gastouderopvang

Bent u op zoek naar gastouderopvang in Groningen, Friesland of Drenthe? Er zijn verschillende Thuishuizen gastouderopvang in deze provincies te vinden. Kijk voor de verschillende Thuishuizen bij u in de buurt eens op deze kaart of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.


Over Stichting Thuishuis

Stichting Thuishuis ondersteunt mensen met hun bedrijf zoal een kleinschalig kinderdagverblijf en/of buitenschoolse opvang of professionele gastouderopvang. Stichting Thuishuis heeft een pedagoog in dienst die jaarlijks alle Thuishuisondernemers bezoekt. Bij het observeren van de Thuishuisondernemers gaat zij uit van de richtlijnen die de overheid in de Wet Kinderopvang heeft gegeven voor verantwoorde kinderopvang. Thuishuis staat voor kinderopvang die bijdraagt aan een goede en gezonde ontwikkeling van het kind in een veilige en gezonde omgeving.

Meer weten over onze locaties

Neemt u contact met ons op tel: 050-5778005 of kijkt u naar de verschillende locaties van kinderopvang.