Gastouder

Wilt u graag gastouder worden en naschoolse kinderopvang aanbieden? Thuishuis maakt deze droom waar! Thuishuis helpt bij het starten van uw eigen gastouderopvang en biedt ook na de start hiervan veel ondersteuning. Als zelfstandig ondernemer komt er veel op u af, u moet een soort duizendpoot zijn. Door u aan te sluiten bij onze organisatie die gespecialiseerd is in gastouderopvang, krijgt u hierbij ondersteuning. U kunt zich dan beter richten op dat waar u goed in bent, namelijk het werken met kinderen. Thuishuis is werkzaam in Friesland, Groningen, Drenthe en de kop van Overijssel. Onze stichting informeert u over de verschillende mogelijkheden, helpt u de juiste certificaten te behalen en ondersteunt u op verschillende manieren. Samen sterk is de kracht van onze franchiseorganisatie.

 Kinderopvang Smilde buiten                                     

Wat is een Thuishuis?

Een Thuishuis is een vorm van professionele kleinschalige gastoudervang. We onderscheiden een Thuishuis gastouderopvang (altijd op het woonadres van de ondernemer) en een Thuishuis kindercentrum (kan op een alternatief adres). Het is binnen onze organisatie ook goed mogelijk om als Thuishuis gastouderopvang te beginnen en 'door te groeien' naar een Thuishuis kindercentrum. De Thuishuizen staan erom bekend een huiselijke, vertrouwde sfeer te bieden. Door de groep kinderen klein te houden, is er veel tijd voor persoonlijke aandacht. Zowel voor het kind, als voor de ouders.

Waarom kiezen voor de hulp van Thuishuis?

Stichting Thuishuis:

  • biedt een leergang waardoor u goed voorbereid kunt starten;
  • zorgt dat Thuishuisondernemers blijven voldoen aan wet- en regelgeving;
  • ondersteunt bij vragen of problemen;
  • verzorgt de facturering aan de ouders;
  • draagt zorgt voor de algemene PR;
  • levert een website, logo & huisstijl;
  • Komt twee keer per jaar op bezoek en is een organisatie met korte lijnen.

Uw eigen gastouderopvang van Thuishuis

Wilt u graag uw eigen gastouderopvang realiseren? Laat Stichting Thuishuis u helpen. Wij kunnen u een hoop werk uit handen nemen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Bezoek een informatieavond, stuur ons een bericht of neem contact op via de telefoon: 050-5778005. Wij zorgen dat u persoonlijk advies krijgt waar u echt iets mee kunt.

Over Stichting Thuishuis

Stichting Thuishuis biedt mensen de mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer een kleinschalig kinderdagverblijf en/of buitenschoolse opvang te starten. Thuishuis staat voor kinderopvang die bijdraagt aan een goede en gezonde ontwikkeling van het kind in een veilige en gezonde omgeving. Niet alleen helpen wij ondernemers een eigen kinderopvang op te zetten, ook bieden wij u een overzicht van de locaties kinderopvang in uw omgeving.