Eigen kinderopvang starten?

Droom jij ook van je eigen kinderopvang? Thuishuis helpt jou om deze droom waar te maken.

Wij helpen je bij het starten van jouw eigen kinderopvang en bieden je ook na de start veel ondersteuning. We informeren je over de verschillende mogelijkheden, helpen je bij alle stappen die gezet moeten worden en ondersteunen je op verschillende manieren. Wij zijn werkzaam in Friesland, Groningen, Drenthe en de kop van Overijssel. 'Samen sterk' is de kracht van onze franchiseorganisatie, we zorgen ervoor dat je er niet alleen voor staat. Als zelfstandig ondernemer komt er veel op je af, je moet een soort duizendpoot zijn. Door je aan te sluiten bij onze organisatie die gespecialiseerd is in kinderopvang, krijg je hierbij ondersteuning. Je kunt je dan beter richten op dat waar jij goed in bent en het liefste doet; het werken met kinderen.                                    

Wat is een Thuishuis?

Een Thuishuis is een vorm van professionele kleinschalige kinderopvang. De eigenaar is altijd een zelfstandig ondernemer. We bieden je de mogelijkheid om te beginnen en 'door te groeien' met alle ondersteuning die je daarbij nodig hebt.

Waarom kiezen voor Thuishuis?

• we bieden je een korte, praktische leergang waarmee we je goed voorbereiden op het runnen van je eigen kinderopvang
• we zorgen ervoor dat jouw kinderopvang blijft voldoen aan wet- en regelgeving
• we ondersteunen je bij al je vragen en problemen
• we verzorgen de facturering aan jouw klanten/de ouders. Zo heb jij er geen omkijken naar!
• we helpen je bij het maken van PR voor jouw Thuishuis
• we leveren een website, een herkenbaar logo en eenduidige huisstijl
• we komen minimaal 2 keer per jaar bij je langs en hebben regelmatig contact

Een hele stap

Het is een hele stap om met je eigen bedrijf te starten, maar ook fantastisch leuk. Wil je lezen hoe anderen deze stap hebben gezet, en hier nog steeds blij mee zijn? Vul hieronder je gegevens in en een magazine vol met verhalen komt direct naar je toe.