Dienstverlening afgestemd op de ondernemer

Stichting Thuishuis is een franchiseorganisatie werkzaam in Friesland, Groningen, Drenthe en de kop van Overijssel. Thuishuis heeft een dienstenpakket dat is afgestemd op de ondernemer. In het basispakket zit alles wat je als ondernemer nodig hebt om je bedrijf te kunnen runnen. Denk dan bijvoorbeeld aan: 

  • Gebruik van de merknaam en het intranet van Thuishuis
  • Eigen website in de stijl van Thuishuis en ondersteuning bij het onderhoud
  • Vormgeving van al het reclamemateriaal
  • Jaarlijkse bijscholing en deskundigheidsbevordering
  • Facturering aan de ouders
  • Helpdesk pedagoog en bedrijfskundig adviseur


In het basispakket krijgt iedere Thuishuisondernemer bovendien ieder jaar 100 dienstverleningspunten, die naar eigen inzicht te besteden zijn. En er zijn losse modules beschikbaar om maatwerkondersteuning in te kopen. De dienstverlening is dus afgestemd op de ondernemer.

Als franchisenemer kun je laagdrempelig instappen: er wordt geen voor-investering gevraagd, behalve het volgen van de leergang. Thuishuisondernemers runnen zelfstandig hun bedrijf, maar profiteren van de voordelen van een grotere organisatie. Ieder Thuishuis is uniek. Ondernemers bepalen zelf volgens welke pedagogische visie ze willen werken en hoe ze hun Thuishuis inrichten. Maar dankzij de kennis van Stichting Thuishuis voldoen zij altijd aan de meest actuele wet- en regelgeving. Thuishuis neemt veel rompslomp uit handen, zodat de ondernemers zich kunnen richten op wat ze het leukst vinden: werken met kinderen.

Wil je meer lezen over het starten van je eigen kinderopvang? 
Ontvang het gratis magazine. Vraag het hier aan en het komt meteen naar je toe.