Buitenschoolse opvang

Bent u op zoek naar geschikte buitenschoolse opvang? Thuishuis biedt u kleinschalige buitenschoolse opvang in Friesland, Groningen en Drenthe. Dit kan in de vorm van professionele gastouderopvang met maximaal zes kinderen, maar dit kan ook in de vorm van een kleinschalig kindercentrum. De leidsters van de opvang zijn ervaren op het gebied van kinderopvang en doordat er slechts één of twee leidsters per Thuishuis zijn, kennen zij de persoonlijke situatie van uw kind. Er is veel ruimte voor persoonlijk contact met u als ouder(s) en de kinderopvang is erg flexibel in haar opvangrooster. U maakt afspraken wanneer en hoeveel kinderopvang uw kind nodig heeft. Daarmee heeft u ook de kosten in eigen hand.

Veilige, kindvriendelijke en flexibele opvang

Een Thuishuis is niet alleen kindveilig, maar ook kindvriendelijk ingericht. De opvangruimte voldoet aan de wettelijke normen en richtlijnen en wordt gecontroleerd door de GGD. In de buitenschoolse opvang van Thuishuis is er ruimte en tijd voor individuele aandacht, waarbij kinderen tegelijkertijd ook kunnen profiteren van de aanwezigheid van speelkameraadjes. Door de groep kinderen klein te houden en op te vangen in een huiselijke omgeving, ontstaat er een vertrouwelijke sfeer.

Waarom kiezen voor buitenschoolse opvang van Thuishuis?

  • Verantwoordelijke, ervaren leidsters
  • Veel persoonlijk contact tussen kind en ouder
  • Pedagogische kwaliteit
  • Betaalbare opvang
  • Flexibel opvangrooster

Buitenschoolse opvang van Thuishuis in Nederland

Bent u op zoek naar een buitenschoolse opvang in Friesland, Groningen of Drenthe? Er zijn verschillende Thuishuizen te vinden. Kijk hier voor de locaties van kinderopvang bij u in de buurt of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Over Stichting Thuishuis

Stichting Thuishuis ondersteunt ondernemer met hun eigen kinderopvang. Dit kan zijn een kleinschalig kinderdagverblijf en/of buitenschoolse opvang of professionele gastouderopvang. Stichting Thuishuis heeft een pedagoog in dienst die jaarlijks alle Thuishuisondernemers bezoekt. Bij het observeren van de Thuishuisondernemers gaat zij uit van de richtlijnen die de overheid in de Wet Kinderopvang heeft gegeven voor verantwoorde kinderopvang. Thuishuis staat voor kinderopvang die bijdraagt aan een goede en gezonde ontwikkeling van het kind in een veilige en gezonde omgeving.

Meer weten over de mogelijkheden van buitenschoolse opvang bij Thuishuis

tel: 050-5778005 of kijk verder naar de locaties van kinderopvang op deze site.