Buitenschoolse kinderopvang Groningen

Bent u op zoek naar geschikte buitenschoolse kinderopvang in Groningen? Thuishuis biedt u kleinschalige buitenschoolse kinderopvang in Groningen, Friesland en Drenthe. Dit kan in de vorm van professionele gastouderopvang met maximaal zes kinderen, maar dit kan ook in de vorm van een kleinschalig kindercentrum. Wij hebben verschillende vestigingen in Groningen. 

Bekijk de buitenschoolse kinderopvang in Groningen 

De leidsters van de opvang zijn ervaren op het gebied van kinderopvang en doordat er slechts één of twee leidsters per Thuishuis zijn, kennen zij de persoonlijke situatie van uw kind. Er is veel ruimte voor persoonlijk contact met de leidsters en de kinderopvang is erg flexibel in haar opvangrooster. U bepaalt wanneer en hoeveel kinderopvang uw kind nodig heeft. Daarmee heeft u ook de kosten in eigen hand.

Veilige, kindvriendelijke en flexibele kinderopvang

Een Thuishuis is niet alleen kindveilig, maar ook kindvriendelijk ingericht. De opvangruimte voldoet aan de wettelijke normen en richtlijnen en wordt gecontroleerd door de GGD. In de buitenschoolse opvang van Thuishuis is er ruimte en tijd voor individuele aandacht, waarbij kinderen tegelijkertijd ook kunnen profiteren van de aanwezigheid van speelkameraadjes. Door de groep kinderen klein te houden en op te vangen in een huiselijke omgeving, ontstaat er een vertrouwelijke sfeer.

Waarom kiezen voor buitenschoolse kinderopvang van Thuishuis in Groningen?

  •  Verantwoordelijke, ervaren leidsters
  •  Veel persoonlijk contact tussen kind en ouder
  •  Pedagogische kwaliteit
  •  Betaalbare kinderopvang 
  •  Flexibel opvangrooster
  •  Meerdere locaties in Groningen
     

Buitenschoolse opvang van Thuishuis in Nederland


Bent u op zoek naar een buitenschoolse opvang in Groningen, Friesland, Drenthe of de kop van Overijssel? Er zijn verschillende Thuishuizen te vinden. Kijk voor de verschillende Thuishuizen bij u in de buurt eens op deze kaart of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Buitenschoolse kinderopvang in Groningen 

Bekijk ook 

Kinderopvang Groningen 

Kinderdagverblijf Groningen