Ben jij gastouder?

Je bent gastouder en biedt kinderopvang vanuit jouw eigen woning. Maar je groeit uit je jasje. Inmiddels loopt de opvang zo goed dat je steeds vaker 'nee' moet verkopen... Je zou wel graag de stap willen zetten naar een kleinschalig kinderdagverblijf. Maar hoe doe je dit?

Thuishuis is op zoek naar gastouders die graag hun droom, van een eigen kleinschalig kinderdagverblijf, waar willen maken.

Je vangt met veel liefde kinderen op in jouw huis maar inmiddels loopt de opvang zo goed dat je tegen je grenzen aanloopt.

  • Je moet steeds vaker 'nee' verkopen aan ouders omdat je geen plaats meer hebt.
  • Je zou eigenlijk niet altijd in je werk willen wonen.
  • Je zou af en toe de opvang aan een 'collega' over willen laten of samen willen werken.

Kortom je fantaseert er wel eens over hoe het anders zou kunnen...

Stichting Thuishuis

Gezien de toenemende vraag naar kleinschalige kinderopvang in Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel zijn wij op zoek naar jou! Je hebt een geschikte vooropleiding en wil wel een eigen kinderdagverblijf, maar weet je niet waar je moet beginnen? Zou je het fijn vinden om hierbij ondersteuning te krijgen? Vind je het fijn om bij een groter geheel te horen? Samen sterk is de kracht van onze franchiseorganisatie. 
Wij nemen je veel werk uit handen. Doordat de organisatie klein is, zijn de lijnen kort en is het contact persoonlijk. 

Wat kun je verwachten van Thuishuis?

Thuishuis helpt bij het starten van je kinderopvang en biedt ook daarna veel ondersteuning. Een Thuishuis is een vorm van professionele kleinschalige kinderopvang. Als eigenaar ben je altijd zelfstandig ondernemer: een Thuishuisondernemer. 

\Jij bent bezig met wat je leuk vindt en waar je goed in bent: alle werkzaamheden m.b.t. kinderopvang. Wij doen de rest én geven je extra ondersteuning op verschillende vlakken. Denk hierbij o.a. aan: 
adviezen op pedagogisch en financieel vlak, de facturering aan de ouders, bijscholingscursussen,  eigen website, informatie en controle over wettelijke regelgeving, digitaal handboek met informatie en tips, digitale community voor contact met collega-ondernemers, collectiviteitskortingen en de Thuishuis-leergang waarin je helemaal wordt voorbereid op het hebben van een eigen kinderopvang.

Interesse?

Voor vragen en informatie kun je contact opnemen met Ellen Kappen.
via: 050-5778005 of e.kappen@thuishuis.info.

Gratis Magazine Kinderopvang starten

Wil je eerst meer lezen? Vraag hieronder ons gratis Magazine Kinderopvang starten aan. Hierin vind je o.a. inspirerende verhalen van vrouwen die hun droom waar hebben gemaakt.